OM OSS

Trelastlageret formidler trelast og byggevarer for eksisterende leverandører i markedet.

Om oss

Trelastlageret er formidler av trelast og byggevarer for eksisterende leverandører i markedet. Vi lagerfører derfor ingen varer i egen regi. Alle varer som formidles selges fra den leverandør som i sum og geografisk beliggenhet, gir deg som kunde det mest optimale tilbudet. Vi formidler kun varer i hele pakker og paller. Du velger selv et tilbud som enten inkluderer varer levert, eller om du selv organiserer dette.

Alle varer forskuddsbetales enten via Vipps eller faktura pr mail.

VIKTIG

Et tilbud fra oss blir først aktivert etter at tilbudsskjema er innsendt og fullstendig utfylt med alle nødvendige kontaktdata. Ufullstendige skjema vil ta lenger tid og i ytterste konsekvens risikerer å ikke bli behandlet.

FULLSTENDIG TILBUD

Endelig tilbudspris vil derfor ikke gjøres tilgjengelig for deg som kunde, før vi har mottatt alle informasjoner vi trenger. Alle synlige priser på våre nettsider er dagens gjennomsnittspris regnet ut fra alle leverandørers pris i markedet. Og brukes som utgangspunkt for tilbudspris. Alle priser overvåkes hver dag og oppdateres ved eventuelle endringer Kl 09:00.

Alt innen byggevarer

Trelastlageret

Orgnr: 913 966 945
3040 Drammen

Åpningstider

Man-Fre (9.00-15.00)
Lør-Søn (Stengt)

Ta kontakt

post@trelastlageret.no
+47 4000 1007